Головна сторінка Контакти Новини
Про центр Туберкульоз Звітні дані Державні закупівлі Платні послуги ТБ/ВІЛ

12 березня 2015 р.

IMG_4475За технічної підтримки проекту USAID“Посилення контролю за туберкульозом в Україні” 12 березня 2015 року з метою поліпшення якості надання медичної допомоги хворим на туберкульоз була проведена конференція на тему: «Забезпечення контролю якості досліджень при здійсненні мікроскопії мазка мокротиння. Підведення підсумків зовнішнього контролю якості в лабораторіях першого та другого рівнів м. Запоріжжя та Запорізької області за 2014 рік». Місце проведення:м. Запоріжжя, конференс-зал готелю «Театральний».

Цей захід спрямований наполіпшення якості лабораторних досліджень на туберкульоз методом мікроскопії мазка мокротиння в Запорізькій області. Налагодження контролю якості при здійсненні мікроскопії мазка  мокротиння. Формування мотивації для проведення внутрішнього лабораторного контролю якості.

На конференції були присутні 49 лабораторних спеціалістів (завідувачі КДЛ, лікарі-лаборанти, фельдшера-лаборанти) закладів загально-лікувальної мережі та протитуберкульозних закладів, також в конференції приймали участь головний позаштатний фтизіатр Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Ахтирський О.І., головний позаштатний спеціаліст з лабораторної діагностики Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Траілін А.В., головний позаштатний спеціаліст з лабораторної діагностики міста Запоріжжя Бондарюк О.А., лабораторний спеціаліст проекту USAID“Посилення контролю за туберкульозом в Україні” Карнаухова М.М.

1426163402024???????????????????????????????