Головна сторінка Контакти Новини
Про центр Туберкульоз Звітні дані Державні закупівлі Платні послуги ТБ/ВІЛ

28.03.2017р.

Згідно міжвідомчого наказу Департаменту охорони здоров’я Запорізької облдержадміністрації, Департаменту освіти та науки облдержадміністрації, ДУ «Запорізький обласний лабораторний центр МОЗ України», Обласної організації Товариства Червоного Хреста України від 24.02.2017 № 171/0171/13/03 «Щодо підготовки та проведення місячника боротьби з туберкульозом в Запорізькій області», 28 березня 2017 року працівниками КУ «Запорізький обласний протитуберкульозний клінічний диспансер» ЗОР та представниками обласного Товариства Червоного Хреста України проведена спільна акція «Хортиця – легені Запорізького краю», під час проведення якої в Національному заповіднику «Хортиця» було висаджено 150 дерев (черемха, клен австралійський), кущі сапфори та 40 кг жолудів.


Ця акція проводиться щорічно, починаючи з 2009 року. На раніше засаджених територіях заповідника вже зеленіють діброви, що в свою чергу покращує екологію міста Запоріжжя та відновлює природну красу о. Хортиця.
Акція пройшла з ентузіазмом, під музичний акомпанемент народного баяніста.
Працівники диспансеру призивають всіх мешканців міст Запоріжжя приєднатися до цієї акції та внести свій внесок у відновлення нашого Національного заповідника «Хортиця».